Recipe Sifter

X
  • Start Here
    • Course
    • Main Ingredient
    • Cuisine
    • Preparation
    • Occasion
    • Diet
    • Nutrition
1

Select () or exclude () categories to narrow your recipe search.

2

As you select categories, the number of matching recipes will update.

Make some selections to begin narrowing your results.
  • Calories
  • Amount per serving
    1. Total Fat
    2. Saturated Fat
    3. Polyunsat. Fat
    4. Monounsat. Fat
    5. Trans Fat
  • Cholesterol
  • Sodium
  • Potassium
  • Total Carbohydrates
    1. Dietary Fiber
    2. Sugars
  • Protein
  • Vitamin A
  • Vitamin B6
  • Vitamin B12
  • Vitamin C
  • Calcium
  • Iron
  • Vitamin E
  • Magnesium
  • Alcohol
  • Caffeine
  • Find exactly what you're looking for with the web's most powerful recipe filtering tool.

    You are in: Home / Community Forums / Customer Support / Fixed and Open Issues
    Lost? Site Map

    Fixed and Open Issues

    Go to page << Previous Page  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next Page >>
    Mary at Food.com
    Wed Oct 09, 2013 11:49 am
    Food.com Staff
    Maito wrote:
    Thanks, Mary.

    In other threads I saw mentioned that you guys knew that a lot of the game icons aren't displaying on the AM page, so I think that is missing from the list (they say "sorry this person moved or deleted this image" and for me are all from photobucket - so it may be a targeted problem).

    You can add me to not being able to unfavorite things (unless I don't know how to do it, I don't see anything - maybe someone who can can confirm how to do it). Here is an example, one I have favorited, but don't see a button if I wanted to undo that:

    http://www.food.com/bb/viewforum.zsp?f=26

    Another sort of bug, reviews aren't showing up immediately in "my reviews" like they used to, but 1-4 days later (and the review I did earlier today has tomorrow's date on the recipe, the 9th, and ETA: it came in to my review list as having posted 0 seconds ago instead of hours ago along with another review I did which posted as 0 seconds ago an hour and a half later).


    Can you get me a screenshot of the game icons not displaying on the AM page?

    You should be able to unfavorite by clicking on Add to Favorites again. Clicking on it once will add it and Favorited! will be displayed next to it. Click on Add to Favorites again to remove.

    As for reviews, could this just be a delay in publishing?
    Leggy Peggy
    Wed Oct 09, 2013 5:59 pm
    Food.com Groupie
    Two things that I reported elsewhere need to be added here.

    I cannot update my About Me Page at all, let alone add banners.

    I have 800 reviews and the LOAD MORE button will only take me through about 100 of those.

    And another I haven't seen mentioned anywhere. If I go to search a member's recipes and click in the box where it says 'search member recipes', that phrase does not disappear and whatever you type gets tacked on the end of that so it looks like this.



    Obviously that string of words won't occur in any of the recipes. So you have to be sure to clear the field or no results will ever work.
    Maito
    Wed Oct 09, 2013 10:13 pm
    Food.com Groupie
    Mary at Food.com wrote:
    Maito wrote:
    Thanks, Mary.

    In other threads I saw mentioned that you guys knew that a lot of the game icons aren't displaying on the AM page, so I think that is missing from the list (they say "sorry this person moved or deleted this image" and for me are all from photobucket - so it may be a targeted problem).

    You can add me to not being able to unfavorite things (unless I don't know how to do it, I don't see anything - maybe someone who can can confirm how to do it). Here is an example, one I have favorited, but don't see a button if I wanted to undo that:

    http://www.food.com/bb/viewforum.zsp?f=26

    Another sort of bug, reviews aren't showing up immediately in "my reviews" like they used to, but 1-4 days later (and the review I did earlier today has tomorrow's date on the recipe, the 9th, and ETA: it came in to my review list as having posted 0 seconds ago instead of hours ago along with another review I did which posted as 0 seconds ago an hour and a half later).
    Can you get me a screenshot of the game icons not displaying on the AM page?

    You should be able to unfavorite by clicking on Add to Favorites again. Clicking on it once will add it and Favorited! will be displayed next to it. Click on Add to Favorites again to remove.

    As for reviews, could this just be a delay in publishing?
    In addition to the delay in publishing, 6 pm PST is showing as EST the next day. Is related to this (I don't know what it means)?: COTD and ROTD time switching over early due to Universal Time - what is the cut off time at the moment??

    Please add me to not being able to unfavorite. It did not work as you explained above.

    My AM page is below, can you see that 6 of the game icons aren't displaying?

    http://share.food.com/community/Maito/style.esi?userid=915290
    Jostlori
    Wed Oct 09, 2013 11:08 pm
    Food.com Groupie
    My AM page has been doing the same thing since August 27. Some of my banners say the same thing, even though at least one of them comes from my own Photobucket account, and NOTHING was moved, edited, or deleted. All of my "missing" banners are Photobucket items, whether from mine or someone else's account.

    On the photo's not uploading issue - it is only happening with photos that are larger than 2.5 mb, even though the instructions on the upload page show we can upload up to 5 mb. I have no problem uploading those same photos (over 2.5 mb) to my blog, to my Photobucket account, or anywhere else.

    The date issue has been ongoing since the end of ZWT. See my Customer Support Forum topic at http://www.food.com/bb/viewtopic.zsp?t=396777
    SarasotaCook
    Thu Oct 10, 2013 12:23 am
    Food.com Groupie
    Multiple request for this.

    NO notifications on anything
    Can not access all my recipes ... sometimes it works ... sometimes it doesn't
    Can not edit my home/profile
    Login is hit or miss
    I have had 2 locked topics on my own posts. They were fine for a couple of days, and then all of a sudden locked!

    Ever since it became food.com, it has been an ongoing nightmare of issues; and NO customer SUPPORT at all.

    I keep posting, but never a response to anything.

    I am Firefox, latest update. Windows 7. And, it isn't on 1 computer, I have tried several - same issues.
    Leggy Peggy
    Thu Oct 10, 2013 2:10 am
    Food.com Groupie
    Jostlori wrote:

    On the photo's not uploading issue - it is only happening with photos that are larger than 2.5 mb, even though the instructions on the upload page show we can upload up to 5 mb. I have no problem uploading those same photos (over 2.5 mb) to my blog, to my Photobucket account, or anywhere else.


    My photos of 2.1 MB do not load, but the other day one of 900 KB did load. And yes, the site still says up to 5 MB is fine.
    Leggy Peggy
    Thu Oct 10, 2013 6:03 am
    Food.com Groupie
    A 1.3 MB photo just loaded, but a 2.2 MB did not. Seems size may be the problem, in spite of the site saying 5 MB is okay.
    Mary at Food.com
    Fri Oct 11, 2013 11:34 am
    Food.com Staff
    All of these issues have been reported and still on the bug list. We will let you know when the next launch will take place and what fixes are to be expected. Once again, we appreciate your patience!
    Bonnie G #2
    Fri Dec 06, 2013 8:37 am
    Food.com Groupie
    Please help, not sure what to do. First I could not post photos using EI (still can't) so had to use FF, (but with that, couldn't select size of photos when posting in threads)

    After the last upgrade I can no longer post with FF - so now what do I do??? icon_cry.gif Thought about downloading Chrome and trying but I've heard others say it's not working either.
    Mary at Food.com
    Fri Dec 06, 2013 1:56 pm
    Food.com Staff
    Your pop up blocker is probably preventing it.

    http://www.food.com/bb/viewtopic.zsp?t=399030
    Bonnie G #2
    Fri Dec 06, 2013 2:16 pm
    Food.com Groupie
    Mary at Food.com wrote:
    Your pop up blocker is probably preventing it.

    http://www.food.com/bb/viewtopic.zsp?t=399030


    Don't think so Mary, I don't have it on
    Mary at Food.com
    Fri Dec 06, 2013 4:30 pm
    Food.com Staff
    Then you'll need to send me your specs so I can troubleshoot.

    http://supportdetails.com/
    Bonnie G #2
    Fri Dec 06, 2013 5:30 pm
    Food.com Groupie
    Mary at Food.com wrote:
    Then you'll need to send me your specs so I can troubleshoot.

    http://supportdetails.com/


    Don't know what you mean by specs; but no problem as it seems to be working today - thanks so much
    FLUFFSTER
    Mon Dec 09, 2013 7:04 pm
    Food.com Groupie
    Hi Mary! I know you have been more than busy trying to fix all of these problems, and I know you're working hard, as usual. The date that I started is still not working. I believe it was Oct. of 2005, but do check your records to be sure. Many thanks, Diane (Fluffster)
    Mary at Food.com
    Mon Dec 16, 2013 12:15 am
    Food.com Staff
    You joined in Oct. of 2005.
    Go to page << Previous Page  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next Page >> Stop sending e-mails when someone replies
    Add this to My Favorite Topics
    Alert us of inappropriate posts

    Free Weekly Newsletter

    Get the latest recipes and tips delivered right to your inbox.

    Your e-mail is safe. Privacy Policy
    Advertisement

    Ideas from Food.com

    Powered by phpBB 2.0.1 © 2002 phpBB Group

    Over 475,000 Recipes

    Food.com Network of Sites