Recipe Sifter

X
  • Start Here
    • Course
    • Main Ingredient
    • Cuisine
    • Preparation
    • Occasion
    • Diet
    • Nutrition
1

Select () or exclude () categories to narrow your recipe search.

2

As you select categories, the number of matching recipes will update.

Make some selections to begin narrowing your results.
  • Calories
  • Amount per serving
    1. Total Fat
    2. Saturated Fat
    3. Polyunsat. Fat
    4. Monounsat. Fat
    5. Trans Fat
  • Cholesterol
  • Sodium
  • Potassium
  • Total Carbohydrates
    1. Dietary Fiber
    2. Sugars
  • Protein
  • Vitamin A
  • Vitamin B6
  • Vitamin B12
  • Vitamin C
  • Calcium
  • Iron
  • Vitamin E
  • Magnesium
  • Alcohol
  • Caffeine
  • Find exactly what you're looking for with the web's most powerful recipe filtering tool.

    You are in: Home / Community Forums / Customer Support / bugs
    Lost? Site Map

    bugs

    Maito
    Fri Jan 25, 2013 4:09 am
    Food.com Groupie
    Lately, I have been experiencing all kinds of bugs

    1) oops pages a lot
    2) clicking on "photos" on the top of a recipe doesn't work - only clicking on the photo itself
    3) when I search my reviews sometimes it will say "done" at the bottom left of my screen but the page is blank, with no results
    4) a new one I discovered while trying to look at the reviews on page 2 for this recipe. I could only read the right half of them, as the boxes were there for each chef (select one..contact chef, etc.). After numerous tries I was able to view it normally:

    http://www.food.com/recipe/marinated-tomatoes-for-your-salad-or-as-a-side-dish-366061/review?pn=2
    Mary at Food.com
    Fri Jan 25, 2013 9:25 am
    Food.com Staff
    Wow. That's no good.

    1. Are you getting opps on any particular pages or random?

    2. What browser and version are you using?

    3. Have you tried emptying your cache and deleting your cookies?

    4. Strange, I tested in 3 browsers and am unable to duplicate.
    Maito
    Fri Jan 25, 2013 6:35 pm
    Food.com Groupie
    1, 3 and 4 are random, so you may not be able to duplicate, but at least in IE8 - not having the photo tab work is always present, so you should be able to duplicate that one.
    Maito
    Fri Jan 25, 2013 6:57 pm
    Food.com Groupie
    The other random bug I have gotten is if I try to switch from most helpful to most recent reviews on the review page it sometimes doesn't work at all.
    gailanng
    Tue Jan 29, 2013 10:23 pm
    Food.com Groupie
    The exact same situations (1-4) has been happening to me. I use IE8. There's, also, a #5.

    #5. A (1) appears at the top left next to my picture as if I have a message in my inbox, but in reality there is none when I go to my messages. This has intermittently happened over the past two days.
    gailanng
    Tue Jan 29, 2013 10:25 pm
    Food.com Groupie
    I forgot to add that the Oops page happens frequently if I visit "my recipes".
    Mary at Food.com
    Wed Jan 30, 2013 10:53 am
    Food.com Staff
    I am able to duplicate the issue with the photo tab and have reported. The other issues I have not been able to replicate, but I will keep an eye on them.
    Maito
    Tue Feb 05, 2013 1:48 am
    Food.com Groupie
    #3 (blank screen and says it is done loading) is also happening when I try to retrieve "my reviews" as well as tonight it happened while I was doing cntrl F searches in a game thread

    a new problem, seen it a couple of times, the title in a search is different from what is on the recipe itself, usually a truncated version. This one's title just says "with" - though I noticed when I clicked on this from this thread at first it showed the real title, then about 2 seconds later it refreshed itself to "with" again:

    http://www.food.com/recipe-finder/all/466035-
    Maito
    Thu Feb 07, 2013 2:27 am
    Food.com Groupie
    Maito wrote:
    a new problem, seen it a couple of times, the title in a search is different from what is on the recipe itself, usually a truncated version. This one's title just says "with" - though I noticed when I clicked on this from this thread at first it showed the real title, then about 2 seconds later it refreshed itself to "with" again:

    http://www.food.com/recipe-finder/all/466035-

    same with this one, just says "steamed" for the name of the recipe after screen refreshes. I bet the dash at the end is significant, when I delete it, I don't have the problem - it is being generated by a search by recipe #.
    http://www.food.com/recipe-finder/all/374704-
    Mary at Food.com
    Thu Feb 07, 2013 12:30 pm
    Food.com Staff
    Maito wrote:
    Maito wrote:
    a new problem, seen it a couple of times, the title in a search is different from what is on the recipe itself, usually a truncated version. This one's title just says "with" - though I noticed when I clicked on this from this thread at first it showed the real title, then about 2 seconds later it refreshed itself to "with" again:

    http://www.food.com/recipe-finder/all/466035-

    same with this one, just says "steamed" for the name of the recipe after screen refreshes. I bet the dash at the end is significant, when I delete it, I don't have the problem - it is being generated by a search by recipe #.
    http://www.food.com/recipe-finder/all/374704-


    I've alerted the team.
    Maito
    Fri Feb 08, 2013 2:10 am
    Food.com Groupie
    So sorry to give you another one! This one has happened several times: I close a recipe which is one of many tabs I have open. The same recipe then opens in a new browser all by itself, usually multiple times, sometimes I can't stop it from opening over and over again.
    Mary at Food.com
    Fri Feb 08, 2013 11:49 am
    Food.com Staff
    Now that sounds buggy. If you haven't already done so, empty your cache and delete your cookies. Then exit internet and come back in and type our URL directly into the address field - do not use a "favorites" or "book mark."
    Sue Lau
    Fri Feb 08, 2013 4:04 pm
    Food.com Groupie
    I have seen the "oops" a couple of times but I do not use IE. I believe I was on Chrome, and I think I wondered at the time if it was being caused by shockwave crashing in another tab. I do know that if shockwave crashes in one tab, they all seem to go. It's probably not it, but, just a thought-
    E-mail me when someone replies to this
    Add this to My Favorite Topics
    Alert us of inappropriate posts

    Free Weekly Newsletter

    Get the latest recipes and tips delivered right to your inbox.

    Your e-mail is safe. Privacy Policy
    Advertisement

    Ideas from Food.com

    Powered by phpBB 2.0.1 © 2002 phpBB Group

    Over 475,000 Recipes

    Food.com Network of Sites